Bebe-leivokset
Bebe-leivos on kahvipöydän ihastuttava herkku! Kuorrutteen voi halutessaan valmistaa tavallisesta tomusokerista ja värjätä erilaisilla elintarvikeväreillä.
Tee näin:
Arvioi resepti
Vinkki
Tämän reseptin on meille suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut-blogin Henna.
Ainekset
12 palaa
Pohja
100 g | |
Sokeria | ½ dl |
Vaniljasokeria | 1 tl |
Kananmuna | 1 |
Vehnäjauhoa | 2 dl |
Täyte
Kuohukermaa | 1 dl |
---|---|
Maissitärkkelystä | 1 rkl |
Vaniljasokeria | 1 tl |
Kananmunan keltuainen | 1 |
50 g | |
Sokeria | 1 dl |
Kuorrute
Tomusokeri | ½ dl |
---|---|
Mansikkatomusokeria | ½ dl |
Sitruunamehua | 2 tl |
Vettä | 1 rkl |
Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä