Ajankohtaista
Reseptit
Tuotteet
Vastuullisuus
Hyvinvointi
Tietoa meistä
Arla
Reseptit
Brunkål-kaalisalaatti
Brunkål-kaalisalaatti
60+ min
•
Kommentit
Brunkål eli lämmin kaalisalaatti on skånelainen jouluklassikko joka tarjoillaan joulukinkun kera. Tällä reseptillä onnistut varmasti!
Katso myös nämä
45 minuuttia
Raparperipiirakka
(38)
60+ min
Raparperipiiras
(2)
30 minuuttia
Kuohkeat pannukakut
(3)
15 minuuttia
Pannukakut raejuustolla
(1)
Kaikki reseptit
Tee näin:
Aloita valmistamaan kaalisalaatti leikkaamalla kaali lohkoiksi ja poista kanta.
Silppua kaali ja paista se erissä voissa isossa paistinpannussa.
Lisää siirappi ja liemi, ja keitä kaalisalaattia miedolla lämmöllä noin 1 tunti. Sekoita silloin tällöin.
Mausta kaalisalaatti lopuksi suolalla tarvittaessa.
Tarjoa kaalisalaatti sellaisenaan tai lisukkeena esimerkiksi lihamurekkeen kanssa.
Valmis!
Ainekset
Kaali
1 kg
Arla® Meijerivoita
2 rkl
Tummaa siirappia
2 rkl
Lihalientä
2 dl
Lisää herkullisia ideoita
30 minuuttia
Ruusukaalisalaatti
(5)
Katso myös nämä
45 minuuttia
Raparperipiirakka
(38)
60+ min
Raparperipiiras
(2)
30 minuuttia
Kuohkeat pannukakut
(3)
15 minuuttia
Pannukakut raejuustolla
(1)
Kaikki reseptit