Chili-hernesosekeitto ja katkarapuvartaat

Chili-hernesosekeitto ja katkarapuvartaat

Alkuruoka
(2)
Kommentit
Chili-hernesosekeitto karkarapuvartailla on helppo ja herkullinen tarjottava alkupalapöytään.
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/chili-hernesosekeitto-ja-katkarapuvartaat/

Tee näin:

  • Lisää herneet ja sipuli kiehuvaan veteen. Murenna joukkoon liemikuutiot. Anna kiehua noin 5 minuuttia. Soseuta keitto ja puserra sose siivilänläpi. Lisää valkosipuli, crème fraîche ja tabasco. Anna keiton vielä kiehahtaa. Tarkista maku. Kuori katkaravut ja purista pyrstöille sitruunamehua. Pujota katkaravut pieniin puuvartaisiin. Jaa lämmin hernekeitto kymmeneen pieneen lasiin ja aseta lasien päälle katkarapuvartaat. Tarjoa heti.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

10 annosta
Pakasteherneitä
500 g
Sipuli paloiteltuna
1
Vettä
3 dl
Kanaliemikuutiota
2
Valkosipulinkynttä puristettuna
2
200 g
Tabasco
¼ tl
Kuorellisia katkarapuja (n. 300 g)
20
Sitruunamehu
½

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet