Helppo pasha

Helppo pasha

Jälkiruoka
(48)
Kommentit
Helppo pasha syntyy nopeasti eikä vaadi yön yli valuttamista jääkaapissa. Kokeile pääsiäisen jälkiruokana kevyempää helppoa pashaa.
https://www.arla.fi/reseptit/helppo-pasha/

Tee näin:

  • Aloita helpon pashan valmistus sekoittamalla kulhossa rahka ja sitruunamehu.
  • Paloittele kuivatut hedelmät ja rusinat pieniksi. Lisää hedelmät ja mantelirouheen maitorahkaseokseen ja sekoita.
  • Vatkaa kerma, sokeri ja vaniljasokeri vaahdoksi ja kääntele varovaisesti rahka-hedelmäseokseen.
  • Koristele helppo pasha paahdetuilla mantelilastuilla ja tummaan suklaaseen kastetuilla ananaskirsikoilla.
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5

Ainekset

4 annosta
Maitorahkaa
250 g
Kuohukermaa
2 dl
Sitruunamehua
2 rkl
Vaniljasokeria
1 tl
Sokeria
1 rkl
Rusinoita
½ dl
Mantelirouhe
½ dl
Kuivattua papaijaa
1 rkl
Kuivattua ananasta
1 rkl
Sukaattia
1 rkl
Koristeluun
Tummaan suklaaseen kastettuja ananaskirsikoita
Paahdettuja mantelilastu (halutessa)

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet