Lihakeitto

Lihakeitto

Illallinen Pääruoka
(8)
Kommentit
Perinteinen lihakeitto maistuu parhaimmalta luomumaidon ja ruisleivän kera!
tallenna resepti
Jaa
Tulosta
https://www.arla.fi/reseptit/lihakeitto/

Tee näin:

  • Huuhdo liha juoksevan veden alla. Laita kattilaan ja kaada päälle n. 1,5 litraa vettä. Anna veden kiehua hetken ja kuori sitten pinnalle syntynyt vaahto pois. Pilko sipuli. Lisää kattilaan suola, maustepippurit sekä sipuli. Kun liha on kypsää (tässä menee noin pari tuntia), ota se pois kiehuvasta vedestä. Irrota liha luista ja paloittele pienemmiksi paloiksi. Kuori ja palastele perunat sekä silppua persilja. Lisää kattilaan perunat. Anna kiehua hiljalleen n. 15 minuuttia. Lisää sitten lihan palaset, keittojuurekset ja persilja. Anna kiehua vielä n. 10 – 15 minuuttia. Lisää keittoon tarvittaessa suolaa. Ripottele keiton pinnalle vielä persiljaa ja nauti keitto maidon ja ruisleivän kera!
Valmis!
Arvioi resepti
1
2
3
4
5
Vinkki

Tämän reseptin on meille suunnitellut Henskiksen hekumalliset herkut –blogin Henna.

Ainekset

4 annosta
Keittolihaa
500 g
Vettä
1½ l
Perunaa
n. 5
Sipuli
1
Maustepippureita
10
Suolaa
2 tl
Keittojuureksia
200 g
Nippu persiljaa
Tarjoiluun
Luomu inkivääriä
Ruisleipä

Kommentit

Osaa sisällöstä ei voida näyttää, koska seuraavat evästeet on poistettu käytöstä

  • Toimivuusevästeet
  • Kohdistamisevästeet